Cao Axel Christiernsson update 2

In de onderstaande link lees je de laatste informatie over de cao onderhandelingen en nodigen we je uit op de ledenvergadering van 25 mei. Tot dan!

Beste leden werkzaam bij Axel Christiernsson,

Op 12 mei heb ik samen met Thomas opnieuw onderhandeld voor jullie cao. Ook in dit overleg is nog geen akkoord bereikt wat ik aan jullie voor kan leggen.

Er liggen op dit moment een aantal onderwerpen op tafel waar we nog geen overeenstemming op hebben bereikt. Een thema waar we nog uit elkaar liggen is de beloning in combinatie met de invoering van het ORBA systeem. Een ander onderwerp is ons standpunt over de invoering van een generatieregeling.

Op 25 mei willen we daarom opnieuw met jullie in gesprek over onze voorstellenbrief en de stand van zaken bespreken van de huidige onderhandelingen. Daarnaast heeft Eric aangegeven dat hij ook graag een update wil geven over de huidige ontwikkelingen bij Axel Christiernsson. Nadat Eric de update heeft gegeven wil ik (zonder de aanwezigheid van Eric) met jullie verder de cao ontwikkelingen bespreken. Daarom organiseren we de volgende personeelsbijeenkomsten:

Datum:               Donderdag 25 mei 2023

Locatie:               De kantine van Axel Christiernsson

Tijdstip:               Van 13.45 tot 14.30 voor de medewerkers middagdienst

Datum:               Donderdag 25 mei 2023

Locatie:               De kantine van Axel Christiernsson

Tijdstip:               van 14.45 tot 15.30 voor de medewerkers ochtenddienst

Iedereen (leden en niet-leden) is van harte uitgenodigd op de bijeenkomst. Kantoormedewerkers kunnen aansluiten bij 1 van deze bijeenkomsten.

Als je in de tussentijd vragen hebt, hoor ik graag van je. Ken je collega’s die nog geen lid zijn? Wijs ze op het CNV als onderhandelingspartner van jullie als werknemers. Lid worden kan hier.

Op de website van CNV Vakmensen kun je het hele cao-traject volgen en ook je mening delen, reageren op anderen of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Johann Honders

E-mail: j.honders@cnvvakmensen.nl

Tel: 06 – 30 20 51 36

 

 

 

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error