Cao-onderhandelingen Aspen gestart

Dinsdag 7 maart jl. zijn de cao-onderhandelingen bij Aspen gestart. Tijdens deze eerste bijeenkomst heeft CNV Vakmensen haar cao-voorstellenbrief aan jouw werkgever overhandigd en nader toegelicht.

Op woensdag 5 april en maandag 8 mei zullen de volgende onderhandelingsbijeenkomsten plaatsvinden.

Om tussentijds inhoudelijk onze positie te kunnen bepalen zou het fijn zijn hiervoor een kadergroep te starten die bestaat uit tenminste vier of vijf leden. Deze kadergroep kan vervolgens ook betrokken worden bij de onderhandelingen over het sociaal plan en de toekomstige pensioenregeling.

Een eerste bijeenkomst van deze kadergroep zou dan fysiek plaats kunnen vinden in Oss waarna het ook mogelijk is om elkaar in teams bijeenkomst te treffen. Graag hoor ik van jou of jij je hiervoor beschikbaar wil stellen. Dat kan door een mailtje te sturen naar  a.huizinga@cnvvakmensen.nl .

Bijgesloten tref je de cao-voorstellenbrief aan.

De cao online
Heb je vragen over de cao of wil je nadere informatie delen stuur dan een mailtje naar a.huizinga@cnvvakmensen.nl of naar Erik ter Voert: etervoert@nlaspenpharma.com.
Je kunt ook het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.
Ga naar jouw cao-pagina >>

Mede namens CNV onderhandelingsdelegatielid Erik ter Voert,

Arjan Huizinga
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error