Start cao-onderhandelingen Apollo Tyres

Afgelopen woensdag hebben wij, CNV Vakmensen en FNV, voor de eerste keer onderhandeld over een nieuwe cao voor jullie. Tijdens deze onderhandelingen hebben wij onze voorstellenbrieven toegelicht en heeft jullie werkgever een eerste reactie gegeven.

Reactie op onze voorstellenbrieven

Jullie werkgever heeft eerst aangegeven hoe het met het bedrijf gaat en een aantal aanvullende voorstellen gedaan. Verder heeft jullie werkgever een eerste reactie op onze voorstellenbrieven gegeven. Hierbij is ook gereageerd op de loonvraag en heeft jullie werkgever meteen een eerste tegenbod gedaan van 3,5% structureel. In de werknemersmemo van jullie werkgever hebben jullie kunnen lezen waarom zij kiezen voor een eerste tegenvoorstel van 3,5%.

Wij hebben nog niet gereageerd op de voorstellen van de werkgever en de reactie op onze voorstellen. Dit zullen wij tijdens de volgende onderhandelingsronde op 14 februari 2024 doen. Na deze tweede ronde zullen wij jullie weer informeren middels een nieuwsbrief. Op 15 maart 2024 staat een derde overleg gepland.

Meepraten over jouw cao

Hebben jullie op dit moment vragen, dan kunnen jullie deze per mail of whatsapp doorgeven. Of deel het met de kaderleden. Op de cao-pagina van Apollo Vredestein kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Apollo Vredestein | CNV Vakmensen.

Mede namens (de delegatieleden):
Chris Westland en Johnny Walkot, delegatieleden CNV Vakmensen,
Paolo Oddo en Max Winkelhorst, delegatieleden FNV en
Dino Djublic, Bestuurder FNV,
 
Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 5160 1989
n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads