Apollo Tyres - De leden hebben gestemd !

De afgelopen week stemden de leden van CNV vakmensen en FNV over het onderhandelingsresultaat. Een groot deel van de leden heeft hiervan gebruik gemaakt en 90% van de stemmers was VOOR. Ook bij FNV heeft een ruime meerderheid van de leden voor het onderhandelingsresultaat gestemd. Dat betekent dat we de nieuwe CAO Apollo Tyres een feit is !

Nog even de belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

  • Looptijd van 12 maanden (1 april 2023 - 31 maart 2024)
  • Structurele loonsverhoging per 1 mei 2023: 7% voor CAO en 6% voor MiHo
  • Eenmalig € 1.000 bruto eenmalig (parttime naar rato) uit te betalen uiterlijk begin mei 2023 ook voor uitzendkrachten en tijdelijke krachten
  • RVU-regeling wordt voortgezet en het bedrag geïndexeerd naar € 2.037,- bruto per maand
  • Een extra vakantiedag voor MiHo medewerkers vanaf 65 jaar. Dat betekent dat zij op fulltime basis van 27 naar 28 vakantiedagen op jaarbasis gaan
  • Uitzendkrachten hebben ook recht op de eindejaarsuitkering
  • Reiskostenregeling wordt per 1 juni 2023 aangepast (€ 0,21 netto per kilometer met een maximum van 40 km enkele reis (voor de dagen dat medewerkers naar kantoor gaan)).

Bedankt voor je betrokkenheid tijdens de onderhandelingsperiode! We zijn blij met de inbreng van alle collega’s en de hulp van de kadergroep. We bedanken ook de kaderleden in de cao delegatie namens CNV Vakmensen: Chris Westland en John Walkot. Uiteraard is een onderhandeling altijd een situatie die niet voor iedereen tot tevredenheid leidt. Graag blijven we in gesprek want onderwerpen die we dit keer niet hebben kunnen realiseren kunnen tijdens een volgende onderhandelingsronde weer op tafel komen. We doen het graag samen !

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen ? Neem dan contact met mij op. Of stel je vragen en reageer via onze cao pagina.

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-50521057
E: e.jonker@cnvvakmensen.nl

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error