Vul de AnQore cao-enquête in

Op 30 september 2024 loopt je cao bij AnQore weer af. Dat lijkt nog ver weg. Maar we willen graag op tijd een nieuwe cao hebben. Daarom beginnen we al met de onderhandelingen op 12 juni. Binnenkort starten we al met de voorbereidingen op het nieuwe cao-traject. Daarvoor hebben we jouw input nodig.

Begin mei zullen we een flyer met een link naar een enquête verspreiden bij AnQore. Die enquête kan iedereen invullen. Lid of geen lid. Op die manier willen we een goed eerste beeld krijgen van de thema’s die op de werkvloer spelen. We willen graag weten hoe jij en je collega’s over een aantal punten denken. Wat vind je belangrijk in de nieuwe cao? Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten?

Vul enquête in

Natuurlijk hoef je niet op de flyer te wachten. Je kunt het onderzoek nu al invullen. Klik dan hier

Bijeenkomsten

Daarnaast willen we graag met jou en je collega’s in gesprek over uitkomst van de enquête om een nog beter beeld te krijgen van de wensen. Daarom komen we de volgende dagen naar je toe en bezoeken we de ploegen bij AnQore.

Dinsdag 14 mei van 14.00 uur tot 15.00 uur.
Woensdag 29 mei van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Iedereen is dus welkom. Leden en niet-leden. Mocht er interesse zijn, dan wil ik ook een ledenbijeenkomst voor alleen CNV leden houden. Laat het dan maar weten.

Cao-onderhandelingen

Na de enquête en de bijeenkomsten zullen we een voorstellenbrief schrijven met onze punten. De volgende data zijn gepland voor de onderhandelingen:
12 juni
3 juli
28 augustus
11 september

We beginnen dus vroeg met de onderhandelingen. Op die manier willen we zorgen dat er een nieuwe cao is voordat de oude afloopt. Want ons doel is en blijft om op tijd een nieuwe AnQore-cao te hebben.

Cao-online

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen. Je kunt er jouw idee indienen voor de cao en je collega's dat vragen ook te doen, of te stemmen op jouw idee. Je kunt je vragen er kwijt en reageren. Ga direct naar jouw cao-pagina

Help mee!

Tijdens de onderhandelingen zal Bert Voncken namens de leden mij vergezellen. Dat neemt niet weg dat wij graag willen dat jij en je collega's meedenken. Wil jij ons helpen om het CNV-geluid luider te laten klinken? Wil jij je ervaringen delen over onderwerpen als cao, arbeidsomstandigheden en ons op de hoogte houden van zaken die er verder spelen op de werkvloer? Dat kan als kaderlid. Dan ben je het aanspreekpunt voor collega’s en draag je bij aan een goede communicatie tussen de vakbond en haar leden. Wij willen weten wat er speelt en hebben daarvoor jouw input en hulp nodig.

Vragen

Heb je vragen over de rol van kaderlid? Of wil je weten wat je verder ons kan beteken? Neem dan contact op met Bert Voncken of mijzelf. Dat kan via de mail, telefoon of jouw cao-pagina.

Mede namens kaderlid Bert Voncken.

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 29 02 32 84
E: e.leunissen@cnv.nl