Wat wil jij in de nieuwe Abbott cao?

Per 1 april 2022 verloopt de huidige cao. Binnenkort starten daarom de nieuwe onderhandelingen om te komen tot een nieuwe Abbott cao voor 2022 en wellicht 2023. Laat nu weten wat jij in de nieuwe cao afgesproken wilt zien worden.

Nieuw cao-traject

In de huidige cao bereikte we een aantal belangrijke zaken. Zo hebben we een belangrijke stap gezet in eerlijke en transparante beloning. Nu is de volgende stap de beoordelingssystematiek. Want als je loon afhangt van beoordelen, dan moet dat systeem óók volstrekt helder zijn en eerlijk in elkaar steken. Daar willen CNV Vakmensen en FNV nu op in gaan zetten.

Uiteraard horen we graag van de leden hoe die dit zien en welke andere onderwerpen in de voorstellenbrief mogen opgenomen worden.

We hebben 2 digitale Team-uitnodigingen verstuurd voor 7 februari van 12:30 - 13:00 en 8 februari van 14:00 - 14:30. Heb je deze niet ontvangen, stuur dan even een email naar e.maas@cnvvakmensen.nl. 

Meepraten op de cao-pagina

Mocht je niet bij de Teams-bijeenkomsten aanwezig kunnen zijn laat dan even per mail of op de cao-pagina weten wat de inzet van CNV Vakmensen mag worden wat jou betreft. Ga direct naar de cao-pagina Abbot Alvast bedankt!

We spreken en horen jullie graag.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
Tel. 0651602145
e.maas@cnvvakmensen.nl  

CNV Vakmensen kaderleden Dave Reinhard en Marian ter Horst- van Amstel

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error