Cao-onderhandelingen A. Vogel zijn gestart

Op 14 maart 2022 zijn in goede sfeer de onderhandelingen gestart bij A. Vogel, wij hebben ons voorstellenbrief toegelicht en hebben de wens voor een koopkrachtverbetering voor de werknemers besproken. Wij hebben de CNV-handreiking “Rouw hoe werkt het “ aangeboden en aandacht gevraagd voor scholing en positie van uitzendkrachten. Ook de reiskosten waren een punt van gesprek.

Marijn Schuld was voor de eerste keer als delegatielid bij de onderhandelingen en hij heeft toegezegd dat hij ook de volgende keren deze belangrijke taak wil blijven doen.

Wij hebben afgesproken dat op korte termijn, samen met jullie ondernemingsraad, een afspraak wordt gemaakt voor de reiskosten (loslaten van 30 km en (tijdelijk) maatwerk voor werknemers die buiten Elburg wonen).

Op 6 april 2022 staat het volgende overleg gepland, op dat moment is ook meer duidelijkheid over de budgetkaders en we hopen dan de cao-onderhandelingen met een goed resultaat af te kunnen ronden.

Meepraten en reageren

Vanuit CNV Vakmensen zullen we je als lid op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de cao-onderhandelingen.
Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina
Mocht je over de nieuwsbrief nog vragen hebben, laat het mij maar weten.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 98
E  w.kruithof@cnvvakmensen.nl