A. Vogel - Leden akkoord met eindbod

Met gemengde gevoelens heeft schoorvoetend een meerderheid van de leden ingestemd met eindbod van de werkgever.

De leden vond het loonbod zeer mager, zeker omdat de boodschappen steeds duurder worden.

Tijdens de ledenvergadering bleek dat veel leden gebrek aan communicatie van de werkgever missen, over hoe staat het bedrijf er nu echt voor. Ook is er onrust over personeelsverloop en het schrappen van functies.
Wij hebben jullie werkgever gevraagd hier aandacht aan te besteden en de werknemers mee te nemen in (toekomst-)visie van A. Vogel.

Omdat de leden hebben ingestemd kunnen we de cao gaan ondertekenen met dus het loonbod van 3,25 per 1 april 2024 en looptijd van 12 maanden.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts € 24,- voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20,-. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld A. Vogel in.

Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons weten.

Willem Kruithof
Cao-onderhandelaar CNV
M: 06 5160 1998
E: w.kruithof@cnv.nl