Eindbod werkgevers zwembaden bevat inflatiecorrectie

De werkgevers in de zwembaden (WiZZ) hebben de onderhandelingen afgesloten met een eindbod. Dat leggen CNV en FNV nu ter raadpleging aan je voor. Je kunt tot 21 augustus je stem uitbrengen. En natuurlijk kan je ons tot die tijd ook bereiken voor je vragen.

APC

Het loonbod bevat een correctie op de inflatie, zowel een reparatie, als ook behoud van koopkracht gedurende de looptijd. Wij noemen dat een automatische prijscompensatie. Daarmee stijgen de lonen naar verwachting 11% gedurende 27 maanden.

Eindbod

Voor ons is hun bod niet voldoende om van een akkoord te spreken, maar wel dusdanig van kwaliteit dat we het de moeite vinden aan jou voor te leggen: als eindbod van werkgevers, dit is dus volgens hen het maximaal haalbare.

Lees hier het eindbod.

Hoe stem je?

CNV legt het eindbod nu ter stemming aan de leden voor. Alleen leden kunnen een geldige stem uitbrengen. Je kunt als lid digitaal je stem uitbrengen. Om te stemmen ontvang je een aparte nieuwsbrief met speciale stemoptie. Houd je mailbox dus in de gaten!

Laat je stem horen en breng uiterlijk 20 augustus 23.59 uur jouw stem uit. Stemmen die daarna binnenkomen, tellen niet mee in de uitslag.

Wel of geen cao

Maar vind jij dat ook? Bij een meerderheid VOOR hebben we een cao-akkoord en gaan de loonsverhogingen door, maar is er ook een jaarurensystematiek van kracht in deze cao. Bij een meerderheid TEGEN moeten we aan de bak om werkgevers alsnog te overtuigen dat onze eisen niet voldoende zijn gehoord. Een nee betekent dus dat je bereid bent actie te voeren met je collega’s. Met als mogelijke uitkomst een verbeterd bod, of geen cao (en dus geen loonsverhoging).

Vragen

Heb je vragen dan kun je contact met mij opnemen, bij voorkeur via een e-mail (graag ook je telefoonnummer vermelden).

Willem Kruithof
Bestuurder
M: 06 51 60 19 98
E: w.kruithof@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error