Wat vind jij belangrijk voor jouw cao van de Industriële Bakkers?

Op 7 juni hebben we een enquête verstuurd naar jullie met de vraag wat jullie belangrijk vinden voor jullie cao. Daar is op gereageerd, maar wij willen graag nog wat meer reacties. Daarom laten we de enquête nog even openstaan.

Enquête

Heb jij de enquete al ingevuld, dan bedank ik je bij deze en hoef je dat uiteraard niet nog eens te doen. Heb je de enquete nog niet ingevuld, wij zouden het superfijn vinden als je dat alsnog doet, want we ontvangen graag zoveel reacties. Klik hier en je kunt de enquete invullen. Op 26 juli sluit de enquete echt. 

Waar gaat het ook alweer om?

Vanaf dit jaar is er voor het eerst sprake van een eigen cao voor de Industriële Bakkers en een aparte cao voor de Ambachtelijke Bakkers. In oude cao was al sprake van een verschil in salarissen tussen de industrie en het Ambacht, dus het is best begrijpelijk dat de industrie en het Ambacht uit elkaar gaan.

Inhoud van de cao: Jouw stem telt!

Wat er in jouw cao moet komen te staan, bepalen wij samen. Wij hebben als vakbonden natuurlijk ideeën, maar jouw mening is net zo belangrijk. Vul de enquête in en maak duidelijk wat je nodig vindt. Op basis van jullie input stellen wij onze voorstellenbrief op. Voordat we de definitieve voorstellen naar de werkgever sturen, krijg jij nog de kans om je mening te geven.

Uitkomsten

Uiteraard laten we je weten wat de uitkomsten zijn, maar door de vakantieperiode kan dat wat langer duren.

We hebben het plan om voor het eind van het jaar tot een cao te komen en uiteraard houden wij jou op de hoogte van de voortgang

Evert Jan van de Mheen
vakgroepbestuurder
M: 06 5373 6490
ej.vandemheen@cnv.nl 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error