Enquête inzet voor nieuwe cao’s supermarkten!

Jouw cao loopt binnenkort af. Praat mee over de inzet voor de nieuwe cao. Werkdruk, loonsverhoging, arbeidstijden, duurzame inzetbaarheid. Wat zijn de voorstellen die CNV namens jou doet aan de onderhandelingstafel?

Inzet nieuwe cao

Op 2 juli 2024 loopt jouw cao af en moet er een nieuwe cao komen. Wij dringen al vanaf afgelopen februari aan bij jouw werkgever om met ons data te plannen, waarop wij met elkaar kunnen gaan praten over de nieuwe cao. Tot op heden hebben wij nog geen concrete onderhandelingsdata, maar wij willen wel graag onze inzet voor de onderhandelingen vormgeven.

Jouw input hierop is essentieel! Ik vraag jou daarom deze ENQUÊTE in te vullen, zodat wij voorstellen doen die passen bij het beeld wat jij hebt van jouw arbeidsvoorwaarden.

De werkgroep Toekomstige Arbeidsvoorwaarden, doet samen met mij de onderhandelingen. In deze werkgroep zitten werknemers vanuit alle supermarkten en distributiecentra die vallen onder de cao’s LMB en VGL. Dit zijn jouw collega’s die direct meepraten over wat wij willen voorstellen voor de nieuwe cao en wat wij vinden van de reacties van werkgevers. Deze input is onmisbaar. Jij weet namelijk zelf het beste wat afspraken die worden gemaakt voor effect hebben op jouw werk en wat er gebeurt op de werkvloer.

Heb je nog vragen?

Wil je meepraten, meedenken of heb je vragen, stuur een mail naar: j.twerda@cnv.nl. Er is altijd plaats voor een mening! Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina. Klik HIER voor cao VGL en HIER voor cao LMB (MKB).

Zodra wij concreet weten wanneer wij gaan onderhandelen, ontvang je een update en een afschrift van onze inzet.

Jacqueline Twerda
Bestuurder CNV
M: 06 2300 6214/E: j.twerda@cnv.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error