Haarmodelijn najaar - winter 2020/2021

Voor kappers zijn er nieuwe coronamaatregelen doorgevoerd zoals een registratieplicht. Maar er is ook leuk nieuws. Op 5 oktober 2020 kun je online de haarlijnpresentatie 2020 2021 volgen.

Op maandag 5 oktober om 20.00 uur is het zover! Dan wordt de Haarmodelijn najaar - winter 2020/2021 online gelanceerd! Kappers Natasja Keizer en Patrick Kalle laten je zien wat de trends worden en staan kort stil bij de achterliggende vaktechnieken. De Haarmodelijn najaar - winter 2020/2021 wordt mede mogelijk gemaakt door CNV Vakmensen.

Sprekers beantwoorden jouw vragen
De topkappers zullen je stap voor stap meenemen en ervoor zorgen dat je weer helemaal up-to-date bent na deze uitzending. Heb je vragen tijdens de presentatie? De sprekers zullen jouw vragen beantwoorden in de livechat!

‘Forever’ online
De Haarmodelijn najaar - winter 2020/2021 'Forever' online  wordt gelanceerd! Kijk gratis mee, dan zie je hoe deze nieuwe trendcollectie tot stand is gekomen. Ook krijg je een korte uitleg over de vijf verschillende kapsels. Kappers Natasja Keizer en Patrick Kalle laten je zien wat de trends worden en staan kort stil bij de achterliggende vaktechnieken.
Wil jij erbij zijn? Meld je aan via deze link https://bit.ly/2G2rdB4 (Webinar Haarmodelijn LIVE / mei & juni 2020). Dan ben je weer helemaal up-to-date met de webinars van de Haarmodelijn LIVE.
Schrijf je in om de webinars te kunnen bekijken. De presentatoren zullen je stap voor stap meenemen over hun onderwerp en ervoor zorgen dat je weer helemaal up-to-date bent na het webinar. Ook kan je hier de Toolkit bestellen. Jij als lid van CNV Vakmensen krijgt 5 euro korting hierop! 

Hygiëneprotocol
Het aantal coronabesmettingen neemt helaas snel toe in Nederland. Gisteren passeerde het aantal geregistreerde besmettingen de 100.000. Veel veiligheidsregio’s hebben nu een label 'zorgelijk' gekregen en er is kans op extra landelijke maatregelen. Dankzij ons hygiëneprotocol voor kappers mochten de kapsalons op 11 mei weer open. De haarwerkers waren mede op grond van hun specifieke protocol al (deels) open. Door deze protocollen willen wij ook open kunnen blijven.

Registratieplicht voor kappers
Voor contactberoepen, waar de kappers toe behoren, wordt een registratieplicht ingevoerd. Dit betekent dat kappers, naast het intakegesprek, nu ook van al hun klanten een aantal contactgegevens moeten registreren. Deze registratieplicht is bedoeld om het bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker te maken.
We weten dat veel kappers de contactgegevens van hun klanten al in hun automatiseringssysteem hebben staan en dus altijd weten wie er wanneer in de salon is geweest. Als je dit niet hebt kun je, zoals Premier Rutte aangaf, de contactgegevens in een schriftje opschrijven. Je kunt ook gebruik maken van een registratieformulier. Dit formulier kun je printen en neerleggen in de salon (de gegevens minimaal drie weken bewaren).

Heb je vragen over werk en inkomen je kan terecht bij CNV Info: 030-751 1007 of per e-mail: info@cnvvakmensen.nl

Willem Kruithof, bestuurder CNV Vakmensen
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl   
M 06 5160 1998