Eindbod cao RFH: Stemming geopend voor leden CNV tot 15 juli 2024

Vanaf vandaag 1 juli 2024 zijn de medewerkersbijeenkomst gestart en deze vinden plaats op de verschillende RFH locaties in het land en via een tweetal digitale Teams bijeenkomsten. Naar aanleiding van deze bijeenkomsten opent CNV alvast de stemming voor de leden. Wij adviseren om jouw stem pas uit te brengen na het bijwonen van de bijeenkomsten, om zo een weloverwogen stem uit te brengen. Ben je nog geen lid maar wil je wel stemmen wordt dan lid via de digitale link in deze nieuwsbrief. Lees voordat je gaat stemmen eerst de steminstructies in deze nieuwsbrief.

Natuurlijk hadden wij liever gezien dat er een resultaat lag die de gehele inflatie achterstand had gedekt. Helaas is dit niet gelukt. Wel zien wij als kaderleden een positief punt, namelijk dat de inflatie voor dit jaar en volgend jaar is gedekt. Daarnaast is er een goede stap gemaakt 2 procent van de achterstallige inflatie ingehaald. In de bijlage tref je ook nog eens het gehele eindbod met daarin alle andere pluspunten zoals de reiskostenvergoeding, koudetoeslag en verruiming van de VSR(Verlof Spaar Regeling) waarbij het mogelijk is om gespaarde uren nu per dag of uur op te nemen.

De stemming
Onderaan deze mail tref je de 2 stemknoppen met VOOR en TEGEN. Door op één van deze te drukken breng jij jouw stem uit. Voor de mensen die deze nieuwsbrief per post ontvangen, ontvangen een aparte bijlage met persoonlijke steminstructies en een persoonlijke stemcode. Let op! je Kunt de stemknoppen maar éénmaal gebruiken. Mocht je de verkeerde stemknop hebben gedrukt da kun je mij even mailen, bellen of appen. Ik adviseer iederee om pas te stemmen na de medewerkers bijeenkomst te hebben bijgewoond voor de context en uitleg. Uiteraard ga jij over jouw eigen keuze en de uiteindelijke uitslag zullen wij als CNV respecteren. Stemt iedereen VOOR dan hebben we een cao, stemt iedereen TEGEN dan zullen jij en jouw collega's allemaal in ebweging moeten komen. 

Overzicht medewerkersbijeenkomsten op locatie
Vanaf vandaag organiseren wij op verschillende locaties van RFH doorbetaalde bijeenkomsten. RFH zal dan ook een toelichting geven op het eindbod. Daarna krijgen wij vakbonden de mogelijkheid het eindbod met jullie te bespreken. Hieronder de data en locaties van de bijeenkomsten:

Dag Tijd Locatie Interne locatie
ma. 1 juli 11.45-12.45 uur (inloop 11.30u) Naaldwijk Kantine B-galerij
wo. 3 juli 10.00-11.00 uur online Teams
wo. 3 juli 11.45-12.45 uur (inloop 11.30u) Aalsmeer Tribune F
do. 4 juli 21.00–22.00 uur (inloop 20.45u) Aalsmeer Tribune F
ma. 8 juli 9.30-10.30 uur (inloop 9.15u) Eelde Iris/ Tribune
ma. 8 juli 14.00-15.00 uur online Teams
di. 9 juli 11.15-12.15 uur (inloop 10.45u) Rijsnburg Floratine
di. 9 juli 19.30-20.30 uur Naaldwijk Kantine B-galerij

**Zie de Teams url in bovenstaande schema voor de directe link van de online meetings**


Maak jouw collega’s lid voor inspraak op de cao
Maak jouw collega’s nu lid van CNV Vakmensen zodat zij meteen kunnen beslissen over jouw cao in 2024. Wat willen wij in onze cao? Is het resultaat voldoende om daarmee in te stemmen? Dat is dan aan jou en jouw collega’s. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online
Online kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over dit cao-traject en ook altijd reageren. Ga hier naar de cao-pagina. Samen kunnen we het belang van een sterke vakbond benadrukken, met het einddoel om tot cao afspraken te komen die nodig zijn om jou baan leuker te maken, duurzamer en gebaseerd op onderwerpen die zich nu afspelen op de werkvloer.

Met vriendelijke groet,
Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV,

Souleiman Amallah
Onderhandelaar CNV Vakmensen
s.amallah@cnvvakmensen.nl
0620522211

Downloads