Brocacef trekt eindbod in

Het signaal dat door jullie, de medewerkers van Brocacef, is afgegeven heeft ertoe geleid dat Brocacef het eindbod van 10 juli jl. heeft ingetrokken. Helaas heeft Brocacef nog geen verbeterd bod toegestuurd, waardoor we nog niet weten waaruit de verbetering zal bestaan.

We hebben Brocacef de kans gegeven om een substantieel verbeterd eindbod op te stellen en op dinsdagochtend 17 september 2024 met ons in gesprek te gaan.
Helaas is Brocacef, zonder opgaaf van reden, niet op deze datum ingegaan. Wij vinden dit richting jullie een slecht signaal.

Brocacef heeft wel gereageerd met andere datumvoorstellen. Daarnaast heeft Brocacef aangegeven bereid te zijn om over een verbetering van de cao in gesprek te gaan.
Daarom hebben wij als vakbonden besloten om op maandag 23 september om 17.00 uur met Brocacef in gesprek te gaan. Wij gaan ervan uit dat Brocacef dan met een concreet voorstel komt, zodat we tot een betere cao voor jullie kunnen komen.

Op deze manier willen wij Brocacef de gelegenheid geven om tegemoet te komen aan de wensen van de medewerkers. Zo kan Brocacef laten zien dat de 10 gouden regels niet louter woorden zijn, maar dat Brocacef ook het type werkgever is dat deze regels vertaald in de cao.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar http://www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnv.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Brocacef in.

Elise van der Wal
Onderhandelaar CNV
M: 06 4248 9079
E: e.vanderwal@cnv.nl  

Mede namens Reinier Sallé (AVV) en Corina Hensen (FNV)

Stel je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error