Nieuwe cao én nieuwe cao onderhandelaar

Met blijdschap deel ik met jullie dat er een nieuwe cao ligt van Welkoop! De nieuwe cao heeft een looptijd van 1 mei 2024 tot en met 31 december 2025. Nog meer nieuws: jullie hebben een nieuwe vakbondsbestuurder voor de Welkoop cao.

Nieuwe vakbondsbestuurder

De afgelopen jaren heeft Job Marskamp jullie vertegenwoordigd in de cao-onderhandelingen van Welkoop. Hij heeft ook de nieuwe cao, die ik in deze nieuwsbrief met jullie deel, succesvol onderhandeld. Job heeft echter een nieuwe uitdaging gevonden, waardoor ik het stokje van hem over mag nemen. Mijn naam is Eileen Weisz, binnen CNV ben ik bijna 2,5 jaar werkzaam. In mijn vorige rol heb ik mij vooral bezig gehouden met het enthousiasmeren van werknemers om zich aan te sluiten bij CNV, en om zich actief in te zetten als de oren en ogen van CNV binnen organisaties. Dit draagt bij aan tijdige professionele ondersteuning vanuit CNV, waardevolle cao input én een sterke achterban waardoor wij jullie wensen en behoeften meer kracht kunnen bijzetten.

Kennismaken?

Lijkt jou het ook waardevol om kortere lijntjes te hebben met CNV? Dan maak ik graag kennis met jou. Ik zal jou dan meenemen in een groepje die mee wil denken over de nieuwe arbeidsvoorwaarden van Welkoop. Mocht jij al concrete ideeën hebben, of heb je een vraag over je cao, laat het mij dan even weten per e-mail of via mijn persoonlijke telefoonnummer. Mijn contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief. Of kijk op de cao pagina Cao Welkoop | CNV - Detailhandel non-food | CNV 


Eileen Weisz
Bestuurder CNV
M: 06 2886 6513
e.weisz@cnv.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error