Akkoord nieuwe cao a.s.r.: leden kunnen stemmen

Op maandag 24 juni hebben we een cao akkoord bereikt. Gisteren hebben we het akkoord besproken met de kaderleden. De kaderleden zijn unaniem van mening dat we dit akkoord positief kunnen voorleggen aan de leden.

Leden zijn nu aan zet

Nu is het aan de leden om hun stem uit te brengen. Zoals gezegd, wij leggen dit akkoord positief voor. Dit betekent dat wij van mening zijn dat de elementen in het akkoord van een dusdanig niveau zijn dat wij dit willen verdedigen.

Breng je stem uit

Tot en met donderdag 11 juli a.s. kun je stemmen. CNV-leden krijgen separaat de stemmogelijkheid toegestuurd.

Digitale ledenbijeenkomst 8 juli, 19.30 uur

Omdat wij het akkoord ook mondeling willen toelichten en leden de gelegenheid willen geven om vragen te stellen organiseren we een digitale ledenbijeenkomst op maandagavond 8 juli om 19:30.
Stuur mij vóór maandagmiddag 8 juli vóór16:00 uur een e-mail als je hieraan wilt deelnemen. Je ontvangt dan van mij een uitnodiging met de link naar de bijeenkomst.

Akkoord cao en loongebouw in bijlagen

In de 2 bijlagen stuur ik je de tekst van het cao-akkoord en een overzicht van het oude en nieuwe loongebouw. Let op: in het nieuwe loongebouw is de bodem van €250,- bruto en de verhoging van 4,75% al verwerkt.

Vervolg op 12 juli

Op vrijdag 12 juli a.s. zullen wij de uitkomst van de stemming met jullie delen. Tot zover. Heb je vragen of wil jij iets doen voor het CNV? Neem dan contact met mij op.  
Volg ons ook op de cao-pagina waar je al de nieuwsbrieven aantreft en kan meepraten over de cao. Ga naar de cao-pagina: Cao ASR - CNV

Namens de kaderleden,

Henk Jongsma, bestuurder CNV
M 06 2238 3073
h.jongsma@cnv.nl

 

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error