CNV leden stemmen met kleine meerderheid in met nieuwe RGN cao

Tot en met woensdag 31 juli konden CNV leden stemmen over het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao Randstad Groep Nederland. De uitslag leidt er toe dat er een nieuwe RGN cao is, met een looptijd tot en met 30 juni 2025.

Kleine meerderheid stemt in

Met een klein verschil is een meerderheid van de CNV leden die gestemd heeft akkoord gegaan met het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao. Dit betekent dus ook dat iets minder dan de helft van de stemmers een tegen-stem heeft uitgebracht. Met name over de loonsverhoging, en de late ingangsdatum hiervan, waren leden kritisch. 

We hebben jullie werkgever inmiddels geïnformeerd over de uitslag.

Uitslag andere vakorganisaties

Ook de andere vakorganisaties hebben aangegeven dat met minieme verschillen hun leden hebben ingestemd met de nieuwe cao. Dit ligt dus in lijn met de uitslag van de ledenraadpleging van het CNV. Nu alle vakorganisaties akkoord zijn met het onderhandelingsresultaat, is de nieuwe cao een feit.  

Cao teksten

Vakorganisaties en RGN gaan nu aan de slag om het onderhandelingsresultaat te verwerken in cao-teksten. Als dit rond is, zullen de nieuwe cao-teksten beschikbaar worden op de cao pagina.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de
hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnv.nl 

Reageren, contact en vragen stellen

Op de cao pagina kun je reageren en je vragen stellen en al het nieuws over de cao nalezen. Ook kan je per email naar mij reageren.

Mede namens de CNV kaderleden Tijmen Visser en Tom Beuker,

Martijn den Heijer
bestuurder/onderhandelaar CNV
T 06 201 64 972
E m.denheijer@cnv.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error