Nieuwe CNV bestuurder bij publieke omroep

Micky Van Loon neemt het stokje over van Peter Vlaming.

Helaas is het mij na het stuklopen van de onderhandelingen niet meer gelukt een formeel CAO akkoord met werkgevers af te sluiten voor het lopende jaar 2024. Velen van jullie hebben de petitie ondertekend waarin we vroegen om een vast bedrag naast een procentuele loonsverhoging. Voor het ondertekenen van de petitie wil ik jullie nogmaals bedanken, dit was een flinke steun in de rug. De bereidwilligheid door te onderhandelen was er gewoon niet bij alle partijen, soms is het dan beter maar even rust te nemen en je idealen zien te verwezenlijken in de cao van 2025. De voorbereidingen voor de komende CAO onderhandelingen zijn in volle gang, vanzelf worden jullie daar straks in betrokken.

Opvolger

De reden dat ik jullie deze brief schrijf is ook om aan te geven dat ik vanaf heden met pensioen ga, Micky van Loon gaat mij opvolgen. Micky is een ervaren CAO onderhandelaar. Als collega ken ik haar als een bruggenbouwer, een eigenschap die goud waard kan zijn, in de verhoudingen zo die er nu liggen met de werkgevers.   

Ik heb er vertrouwen in dat alle partijen weer in gaan zien dat samenwerking in beginsel de basis is voor een sterke publieke omroep.

Ik wens jullie alle goeds!  


Peter Vlaming
Bestuurder CNV
M 06 53 29 5256
p.vlaming@cnv.nl
 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error