Zeg het met een kaartje: laat je stem horen tegen het ANWB cao-voorstel

Hoe kunnen we ANWB duidelijk maken dat het ons menens is? Hoe kunnen we ANWB overtuigen van het feit dat onze issues m.b.t. werkdruk serieus zijn. Hoe houden we het werk vol? Horen ze wel wat we zeggen?

Kaartjesactie

Met kaartjes vragen we (nu nog) op een vriendelijke manier aandacht voor de cao. We willen geen pech, we willen niet stilstaan, we willen niet in de kou staan, we willen graag op een gezonde manier werken en gezond ons pensioen halen. 

In de bijlage vind je een flyer met 6 kaartjes erop. Vink er maximaal 2 aan die jou het meest aanspreken en mail de pdf vóór 30 juni terug aan b.schall@cnv.nl, dus veel tijd heb je niet. De twee kaartjes die het meest gekozen zijn, gaan we begin juli groot laten afdrukken en aanbieden aan ANWB.

Deel dit bericht

Deel het vooral ook met al jouw collega’s. Je hoeft geen vakbondslid te zijn om mee te doen. 

Doe mee!

Ook op de cao-pagina kun je deze actie terugvinden. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze op de cao-pagina. Ook jouw collega die (nog) geen lid is kan daar terrecht.

Maak je collega lid

Hoe meer leden hoe meer invloed wij hebben bij een cao-traject. Het nieuwe lid betaalt nu de eerste 6 maanden in totaal € 24,- en jij krijgt voor elk lid dat je inschrijft een keuzecadeaubon t.w.v. € 20,-. Kijk hier voor meer informatie 


Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV

Paul Lathouwers
Onderhandelaar FNV

 

 

Downloads