Start cao-onderhandelingen VGZ

Binnenkort zal ik starten met de cao-onderhandelingen voor jouw CAO voor het jaar 2025. Hiervoor is jouw input essentieel, het zijn immers jouw arbeidsvoorwaarden. Naast de cao zullen wij ook onderhandelen over het Sociaal Plan.

Vul ook de enquête in

Graag vraag ik je om deze enquête in te vullen, zodat ik een goed beeld heb van wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment nog mist in de cao. Stuur de enquête ook gerust door naar andere collega’s die geen cao-lid zijn, hoe meer input ik namelijk heb, des te beter beeld ik krijg wat er onder de werknemers speelt.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post? Dan tref je de link aan in deze nieuwsbrief die op de cao-pagina komt te staan: www.cnvvakmensen.nl/diensten/zorgverzekeraars/cao-vgz/ 

Denktank 

Ook ben ik voor deze cao-onderhandelingen op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werk gerelateerde situaties spelen, schroom dan niet om via de onderstaande contactgegevens met mij contact op te nemen. 

Alvast bedankt voor het invullen!

Henk Jongsma
Bestuurder CNV
M 06 2238 3071 
h.jongsma@cnv.nl