Principeakkoord The Learning Network: wat vind jij?

Graag willen jullie informeren over een belangrijke stap naar jullie nieuwe cao. In de bijlage treffen jullie het principeakkoord aan welke het resultaat is van de onderhandelingen tussen directie van The Learning Network en de vakbonden.

Positief stemadvies

Wij hebben dit resultaat positief aan jullie voorgelegd op dinsdag 21 mei. Tijdens deze bijeenkomst was er ruimte voor vragen ter verduidelijking van het proces en de inhoud, en ook was er de gelegenheid om je stem uit te brengen. Omdat niet iedereen aanwezig kon zijn bij de bijeenkomst geven wij ook de mogelijkheid om digitaal je stem uit te brengen. De stemming is uitsluitend voor vakbondsleden.
Klik hier om jouw stem uit te brengen.

We vragen je bij stemming om je gegevens zodat wij je kunnen vinden als lid van CNV. Heb je al gestemd, dan bedanken we je hiervoor en hoef je dit niet nog eens te doen. Heb je nog niet gestemd, dan krijg je met deze link de mogelijkheid om te stemmen. Stemmen kan tot en met 31 mei 2024, 12.00 uur. 

Maak jouw collega lid

Heb je een collega die ook een stem uit wil brengen over het principeakkoord maar nog geen vakbondslid is? Dan kan diegene nu lid worden en direct een stem uitbrengen. Draag jij een nieuw CNV-lid aan via www.cnv/werf-een-lid/ ? Dan ontvang jij een VVV cadeaubon ten waarde van €20 per aangedragen lid.

Cao-pagina

Heb je vragen of wil je meepraten? Volg ons op de cao-pagina waar je ook al onze nieuwsbrieven terugvindt. Ga naar de cao-pagina: Cao The Learning Network | CNV
Wij kijken er naar uit om jullie stemmen te ontvangen. 

Eileen Weisz, bestuurder CNV: M 06 2886 6513 : e.weisz@cnv.nl
Arie Kasper, bestuurder CNV

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error