Nog geen overeenstemming over de laatste fase van de Rabobank cao

In de afgelopen weken hebben we als CNV, De Unie en FNV Finance met Rabobank gesprekken gevoerd over de laatste onderwerpen voor de cao vanaf 1 juli 2024. Het is nog niet gelukt om tot een resultaat te komen wat wij met vertrouwen aan jullie voor kunnen leggen. In juli praten we verder.

Even ter herinnering

We hebben de cao-gesprekken in drie delen geknipt en zijn al vroeg begonnen. Allereerst loon, verlenging sociaal plan en verlofuren. Hiervoor zijn mooie resultaten geboekt die al gedeeltelijk eind 2023 en per april 2024 zijn ingegaan. Als tweede de aanpassing van de pensioenovereenkomst als gevolg van de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen. Ook hier zijn we tot overeenstemming gekomen, wat net als het resultaat in de eerste fase is goedgekeurd door de leden. We hadden ook een laatste deel bepaald voor "overige zaken". Hiervoor hebben wij als vakbonden samen een voorstellenbrief gemaakt, die je als bijlage nogmaals kan lezen.

Het was ons doel om deze fase voor 1 juli af te ronden. Dat is niet gelukt. Wij willen graag afspraken maken die wij met vertrouwen aan de leden voor kunnen leggen. Hiervoor is meer tijd nodig.

We houden jullie op de hoogte van de voortgang, die je ook op de cao-pagina kan lezen.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl
Samen staan we sterker!

André Kramer
Bestuurder CNV
M: 06 4162 9535
E: a.kramer@cnv.nl

Mede namens cao-delegatielid Anja van der Kooi

Downloads