Ontdek het nieuwe cao Contactcenter-magazine en laat je stem horen!

We hebben fantastisch nieuws voor jullie! Speciaal voor de komende cao-onderhandelingen hebben we een sprankelend magazine samengesteld. Het staat boordevol interessante artikelen, nuttige tips en alle informatie die je nodig hebt om helemaal op de hoogte te zijn. En je kunt jouw mening geven!

Online magazine

Lees ons magazine en ontdek wat er allemaal speelt! Je vindt het op onze website of via deze LINK. We hebben ons best gedaan om het zowel informatief als leuk te maken, dus neem zeker een kijkje!

Wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao?

Wij willen graag jouw mening horen! Vul onze enquête in over de inzet voor de komende cao-onderhandelingen. Jouw input is ontzettend waardevol voor ons. Je vindt de enquête HIER. Laten we samen de schouders eronder zetten en zorgen voor een geweldige cao!

Problemen? Laat het weten via ons meldpunt!

En vergeet niet, we hebben een speciaal meldpunt voor misstanden in Contactcenters. Heb je iets te melden wat je niet oké vindt? Laat het ons weten via ons meldpunt, zodat we samen kunnen werken aan betere werkomstandigheden. Meldpunt Callcenters | CNV
Wil je meepraten over de inzet en de onderhandelingen, meld je dan aan als lid van de Contactcenter-actiegroep. Stuur een mail naar r.mol@cnv.nl.

In de bijlage vind je onze flyer, deel deze via Whatsapp met je collega's. Wil je geïnformeerd blijven via Whatsapp? Klik dan HIER om deel te nemen aan de Whatsapp-groep.

Blijf op de hoogte via de cao-pagina

Op de cao-pagina Cao Callcenters | CNV lees je meer nieuws over je cao. Via de cao-tijdlijn kun je de onderhandelingen over de nieuwe cao op de voet volgen.

Samen staan we sterk

Alleen samen kunnen we zorgen voor een cao die recht doet aan ons allemaal. De inzet in de strijd de jullie voeren en laten zien, is belangrijk. Dat maakt ons sterk aan de onderhandelingstafel. Deel dit bericht met je collega's, ook als ze (nog) geen lid zijn van CNV. Hoe meer leden zich inzetten, hoe sterker we staan. Nodig daarom je collega uit om ook lid te worden van CNV

Roderik Mol
Bestuurder CNV
M: 06 2047 1890
E:  r.mol@cnv.nl

Downloads