Mini-enquête beloningsbeleid ING

In de cao staat dat CNV Vakmensen met ING zal praten over het beloningsbeleid. CNV Vakmensen vertegenwoordigt jou en andere ING-medewerkers, dus willen wij eerst van jou weten wat jij vindt. Vul daarom de enquête in.

Klik hier om naar de mini-enquête te gaan. Stuur deze nieuwsbrief met de link ook door aan jouw collega’s zodat ook zij deze kunnen invullen. Invullen kan uiterlijk 17 maart 2022. Verder kun je in deze nieuwsbrief lezen over extra premie leerrekening als je snel bent, het nieuwe pensioen, en een correctie van de communicatie over de “uitdagende ambities.”

Extra premie leerrekening

Als je in 2021 of uiterlijk 28 februari jouw Individual Development Plan (IDP) hebt ingevuld en verzonden in Workday, dan krijg je op je leerrekening bovenop de standaardinleg van € 31,25 per maand en het startbedrag van €468,75 nog eens €375 extra. ING betaalt de standaardinleg plus de extra premie. Jij kunt dat geld zelf inzetten voor scholing, het geld is van jou. De leerrekening is een speerpunt van CNV Vakmensen.

Nieuwe pensioenregeling

In het pensioenakkoord tussen regering, werkgevers en vakbonden is afgesproken dat er een nieuw pensioensysteem komt bij alle pensioenfondsen. De komende periode praat CNV Vakmensen hierover met ING. Wil jij ook meedenken in onze CNV-meedenkgroep? Stuur dan een email aan r.vanriezen@cnvvakmensen.nl Dan kun je meteen beginnen met de kennis-sessies.

Uitdagende ambities

CNV Vakmensen heeft met ING in de cao afgesproken dat de uitdagende ambities vooral jouw persoonlijke doelstellingen zijn. In sommige berichten van ING lijkt dat anders geformuleerd. Daarom komt ING rond deze tijd met een nieuw bericht met de juiste informatie.

Outsourcing

Op verzoek van CNV Vakmensen staat het naar buiten brengen van het werk op 24 maart op de agenda. Werk verdwijnt naar andere werkgevers binnen en buiten Nederland. Na deze bespreking gaat CNV Vakmensen weer vragen om jouw inbreng.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Je kunt daar altijd het laatste nieuws lezen en ook reageren of je vraag stellen. 

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl