De Volksbank cao: Wat vind jij belangrijk?

Binnenkort starten we met de onderhandelingen voor een nieuwe cao plus Sociaal Plan voor De Volksbank. Wij willen graag weten wat jij belangrijk vindt in de nieuwe cao. Onderaan deze brief vind je de link naar een enquête. Vul hem in en maak daarmee duidelijk wat jij belangrijk vindt. De uitslag van de enquête is uitgangspunt voor het opstellen van de voorstellenbrief van CNV.

De huidige cao en het Sociaal Plan hebben een einddatum van 31 december 2024.

Vul de enquête in

Wij vragen je de digitale enquête in te vullen. Klik hier om naar de enquête te gaan.
Nodig ook met plezier jouw collega's uit om de enquête in te vullen door deze mail aan hen door te zetten. Ze over halen om lid te worden is natuurlijk nog veel beter. Als lid heb je invloed op jouw cao en Sociaal Plan, naast de andere voordelen.

Met de uitkomsten gaan we samen met de kaderleden de voorstellenbrief opstellen. Dat is de inzet van CNV voor de onderhandelingen.
Je kan tot uiterlijk woensdag 11 september de enquête invullen.

Word jij ook kaderlid?

De kadergroep kan nog wel wat uitbreiding gebruiken. Lijkt het jou leuk om mee te doen in de kadergroep? Laat het ons weten.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Overigens zijn we al weer een stuk verder met de pensioenonderhandelingen in het kader van de Wet Toekomst Pensioenen. Hierover binnenkort meer.

Praat mee

Heb je nog vragen? Laat mij dit dan weten. Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Je kunt er meepraten en vragen stellen. Ga naar de cao-pagina: Cao De Volksbank | CNV - Banken | CNV 

André Kramer
Bestuurder CNV
M: 06 4162 9535
a.kramer@cnv.nl