Enquête cao Banken 2025

Binnenkort zal ik starten met de cao-onderhandelingen voor jouw cao voor het jaar 2025. Hiervoor is jouw input essentieel, het zijn immers jouw arbeidsvoorwaarden.

Vul de enquete in

Graag vraag ik je om deze enquête vóór 19 september 2024 in te vullen, zodat ik een goed beeld heb van wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment nog mist in de CAO.

Klik hier om meteen naar de enquête te gaan.

Krijg je deze enquete vraag per post, type dan deze url in op een computer: https://q.crowdtech.com/bfxISxLuzEKp3AOsp80Ydw 

Stuur de enquête ook gerust door naar andere collega’s die geen cao lid zijn, hoe meer input ik namelijk heb, des te beter beeld ik krijg wat er onder de werknemers speelt.

Word cao-commissie lid

Ik ben voor deze cao-onderhandelingen op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten!

Praat mee

Heb je nog vragen? Laat mij dit dan weten. Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Je kunt er meepraten en vragen stellen. Ga naar de cao-pagina: Cao Banken | CNV - Banken | CNV 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werk gerelateerde situaties spelen, schroom dan niet om via de onderstaande contactgegevens met mij contact op te nemen.

Alvast bedankt voor het invullen!

Tossif Alvi
Bestuurder CNV
M: 06 8192 0379
t.alvi@cnvvakmensen.nl