Kom naar de Ladies Night van CNV Vakmensen

CNV Vakmensen organiseert op 6 april voor de derde keer alweer een interessante en gezellige Ladies Night, alleen voor vrouwen. Kom jij ook?

Deze avond, georganiseerd door en met CNV-vrouwen, is een avond waar we elkaar treffen, ervaringen delen en kennis op kunnen doen tijdens de diverse workshops. De Ladies Night vindt plaats op woensdagavond 6 april aanstaande in ons CNV-kantoor in Utrecht.
Na ontvangst (met een broodje, soep en snack) en de opening door onze gastspreker Lili Grandiek start je met je eerste workshop. Je kan van te voren al aangeven welke workshop (keuze uit drie) je wilt volgen. Je introducee is ook van harte welkom!

Deze workshops bieden we aan:

Hoe blijf je aantrekkelijk op de arbeidsmarkt
Hoe blijf je interessant voor de arbeidsmarkt? Hoe haal je het maximale uit jezelf? Wat zijn jouw ambities en wie gaat je helpen die te realiseren? Tijdens deze workshop geven we je alle antwoorden en adviezen.

Vitale vrouw
De relatie vitaliteit en hormonen is belangrijk. Wat is de invloed van hormonen op je vitaliteit? Meer dan je denkt. Een realistische en hilarische kijk hierop.

Gezonde Leefstijl
Motivatie en inspiratie om op een goede verantwoorde en makkelijke manier een gezond en volwaardig eetpatroon aan te nemen waardoor je beter in je vel komt te zitten!

Programma:

18.00 – 18.45 uur
Ontvangst met soep, broodje en snack

18.45 – 19.30 uur
Opening door collega Lili Grandiek over wat CNV Vakmensen voor (jonge) vrouwen kan betekenen

19.40 – 20.30 uur
1e ronde workshops

20.40 – 21.30 uur
2e ronde workshops

21.30 – 22.00 uur
Einde programma en naborrel. Je gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag

Adres

CNV Kantoor, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons kantoor.
Reis je met openbaar vervoer: ons kantoor is gelegen aan het treinstation Utrecht Overvecht. De bushaltes zijn ook voor de deur.

Aanmelden

Kom je ook naar de Ladies Night? Geef je op voor 23 maart 2022! Neem vooral een introducee mee. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je hier aan en maak een keuze voor de workshops. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.

Heb je nog vragen? Mail deze dan naar vrouwenwerkt@cnvvakmensen.nl of bel met Mart Veit: 030-75 11 533