Afbouw: nieuwe CNV vakbondsbestuurder

In deze nieuwsbrief stel ik mij aan jullie voor. Ook ben ik op zoek naar leden die een mij willen ondersteunen voor en tijdens de cao-onderhandelingen.

Nieuwe vakbondsbestuurder

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor als opvolger van Roel van Dijk en Anthony Williams. De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de Bouw & Infra en Waterbouw en met veel plezier zal ik de komende tijd kennismaken met jullie mooie Afbouw sector. Vanaf nu sta ik klaar om jullie bij te staan, weet mij dus zeker te vinden.

Actieve leden gezocht

Volgend jaar zullen er weer cao-onderhandelingen plaatsvinden. Om jullie goed te vertegenwoordigen is input vanuit jullie, werknemers in de afbouw, heel belangrijk. Ik ben daarom op zoek naar leden die een actieve bijdrage willen leveren. Hiervoor zijn verschillende middelen (tijd en vergoedingen) beschikbaar. Als je interesse hebt of meer informatie wilt dan hoor ik dat graag.

Vragen/opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben weet mij dan te vinden via j.hoogland@cnv.nl. Ook kun je terecht op onze cao-pagina waar je alle nieuwsbrieven kan terugvinden en je reactie kan achterlaten.

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder
j.hoogland@cnv.nl