Wijzigingsvoorstellen Vlakglas

Vandaag start de onderhandeling voor de nieuwe cao voor de Vlakglas. De werkgevers hebben vorige week hun voorstellen aan ons gemaild en die heb je ontvangen. Je kunt wel stellen dat we een flinke stuk te overbruggen hebben om tot elkaar te komen.

In de bijlage tref je nogmaals de voorstellen aan van de werkgever daarnaast de definitieve voorstellenbrief vanuit CNV Vakmensen voor deze onderhandelingen. 

Samen voor een goede cao
Maak jouw (ongeorganiseerde) collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan €20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Als dank voor het aanbrengen van een nieuw lid ontvang jij als huidig lid van CNV Vakmensen een attentie in de vorm van een cadeaubon van € 20.  

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Praat mee en stel je vraag
Volg ons op de cao-pagina, waar je je vragen kunt stellen en mee kan praten over de cao. Ga naar de cao-pagina:  cao-vlakglas-sector-cao

Je hoort van ons na deze eerste bijeenkomst wat de stand van zaken is, heb je nu al vragen of opmerkingen stuur me dan een mail. 

Vriendelijke groet,

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Kaderleden

Jan Beijk
Hilbert Janssen
Jurgen van de Kuil

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error