Onderhandelingsresultaat cao Ardagh Glass

Vorige week hebben CNV en FNV een resultaat bereikt met Ardagh Glass over een nieuwe cao met een loonsverhoging van 3%. Dat was niet makkelijk, want bij Dongen staan lijnen stil. Er zijn op maandag 24 juni twee stemrondes voor vakbondsleden van CNV en FNV in Dongen en op maandag 1 juli twee stemrondes in Moerdijk.

Bijgaand het onderhandelingsresultaat (zie bijlage) voor de nieuwe cao van Ardagh Glass. Kaderleden en bestuurders van FNV en CNV willen het resultaat positief voorleggen. Volgens de werkgever zijn de bedrijfseconomische risico’s nu groot en is er dit jaar minder financiële ruimte.

Live stemmen

Als vakbondslid van CNV en FNV ben je van harte uitgenodigd om te stemmen over dit onderhandelingsresultaat. Ook willen we een en ander dan graag toelichten. Dat doen we “live”: je stem telt als je aanwezig bent. Lukt het écht niet om hier aanwezig te zijn, stuur dan een mail met je stem naar je bestuurder (dus Celil of Leon). 

De bijeenkomsten zijn:

  • Op maandag 24 juni om 14:30 uur in Dongen
  • Op maandag 24 juni om 15:30 uur in Dongen
  • Op maandag 1 juli om 13:30 uur in Moerdijk
  • Op maandag 1 juli om 14:45 uur in Moerdijk

We verwachten een grote opkomst!

 

Met vriendelijke groet,

 

FNV cao-onderhandelingsdelegatie

Huib van Vliet (kaderlid FNV)

Eric van Zwieten (kaderlid FNV

Celil Çoban (bestuurder FNV) celil.coban@fnv.nl

 

CNV cao-onderhandelingsdelegatie

Jacco Nieuwenhuijzen (kaderlid CNV)

Tobias Wolff (kaderlid CNV)

Rob Hutten (kaderlid CNV)

Leon van der Elsen (bestuurder CNV) l.vanderelsen@cnv.nl

Vragen of wil je het cao-nieuws blijven volgen?

Bel, e-mail of stuur een appje. Wist je trouwens al dat je op onze website het hele cao-traject kunt volgen en de mogelijkheid hebt om vragen en opmerkingen te plaatsen? Ga naar de cao-pagina: Cao Ardagh Glass | CNV Vakmensen  
Om goede cao-afspraken te kunnen maken, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen lid zijn. Wist je dat als jij jouw collega lid maakt, je wordt beloond en een cadeaubon van € 20,- ontvangt? En het nieuwe lid betaalt een speciaal actietarief: de eerste 6 maanden € 24, dit is slechts € 4 per maand.. Ga naar www.cnv-ledenwerven.nl en maak jouw collega lid!

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error