Cao-onderhandelingen Ardagh Glass Benelux van start

Op woensdag 13 april 2022 staat de openingsbijeenkomst met jullie werkgever gepland om te komen tot een nieuwe cao. Je huidige cao liep tot 1 april 2022.

Cao-wijzigingsvoorstellen in de bijlage

In de bijlage doe ik je de wijzigingsvoorstellen van CNV Vakmensen voor een nieuwe cao toekomen.  Deze wijzigingsvoorstellen zijn gebaseerd op het ‘Arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen’ en de input die wij van onze leden maar ook niet leden hebben mogen ontvangen via de enquête. 
Wij hebben veel ingevulde enquête formulieren ontvangen en daarmee de nodige waardevolle informatie verkregen. Er is veel gebruik gemaakt voor het geven van een toelichting bij de open vragen in de enquête. Dank daarvoor. 
Veel van de ontvangen informatie hebben wij in onze wijzigingsvoorstellen voor een nieuwe cao verwerkt. Heb je hierover nog vragen of aanvullingen dan horen wij dat graag van jou. Je kunt je reactie via een e-mail sturen naar: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Meepraten over jouw cao

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Ardagh Glass Benelux kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao.


Mede namens Jacco Nieuwenhuizen, cao-delegatielid CNV Vakmensen,
Gerard van Cuijk, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2013 4089 / g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Downloads