Woondiensten : workshops mantelzorg en geldzorg van harte aanbevolen

CNV Vakmensen is volop bezig met het cao-traject. De stemming van het eindbod loopt. Maar er gebeurt nog veel meer. De komende periode bieden wij in samenwerking met CNV Zorgzaam online workshops aan over mantelzorg en geldzorg. Workshops waarin je op een positieve manier informatie krijgt over hoe je werk en zorg kunt combineren. Maar ook workshops over hoe je grip op de knip houdt in een periode van hoge inflatie.

Workshop over mantelzorg en geldzorg

De komende periode organiseren we vanuit CNV Geldzorg en Mantelzorg een aantal interessante webinars voor leden en niet-leden. Ben je zelf zelf mantelzorgverlener of ben je leidinggevende van een mantelzorgverlener, dan is de online workshop "hoe combineer je zorg en werk" iets voor jou. Voor werknemers die hun geldzaken, ook bij een hoge inflatie op orde willen houden zijn de volgende workshops interessant: "Grip op je knip" en "Je geld voor later." De workshops worden mede mogelijk gemaakt door Flow. Noteer de data in jouw agenda en meld je aan!

Mantelzorg

Online workshop ‘Hoe combineer je zorg en werk?’
14 november en/of 28 november om 19.30 uur
Klik hier om je aan te melden en je ontvangt de zoomlink
https://www.cnvzorgzaam.nl/workshops/

Deze online workshop bevelen we van harte aan, aan mantelzorgverleners en leidinggevenden. Het valt niet altijd mee om zorg en werk te combineren. In de workshop zoemen we in op het belang van positieve gezondheid. De beweging rond positieve gezondheid is door Machteld Hubert uitgewerkt en verder ontwikkeld. Met name in de gezondheidszorg is er voor deze beweging veel belangstelling. Ook voor mantelzorgers en leidinggevenden biedt de beweging van de positieve gezondheid belangrijke inzichten.

In de workshop geven we een inkijk in: Wat is positieve gezondheid? Positieve Gezondheid biedt een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. De workshop biedt handvatten voor het op een gezonde manier combineren van zorg en werk. Van harte aanbevolen.

Geldzorg

We hebben allemaal dagelijks te maken met geldzaken. Hoge energienota's, hoge inflatie, dure boodschappen maken het beheren van het huishoudboekje er niet gemakkelijker op. In de online workshops verdiepen we er ons in hoe we in deze tijd het huishoudboekje op orde kunnen houden. Om niet alleen alles nu op orde te hebben en te krijgen maar ook kijken we bij je geld voor later in jouw financiële toekomst. Wat is er voor jou mogelijk? En aan welke knoppen kun je draaien om financieel fit te zijn te blijven of te worden? Vanuit verschillende sectoren van CNV Vakmensen nodigen we je graag uit om deel te nemen aan 1 van onderstaande workshops.

Meld je hieronder aan! Na de sessie kun jij een stap naar beter maken met alle tips:
“zelf doen waar het kan en hulp vragen als nodig”
De coaches staan klaar om een 1 op 1 afspraak na de sessie met je in te plannen.

Online workshop "Grip op je knip"
Op 30 Oktober 2023 om 19.30 uur
Klik hier om je aan te melden en je ontvangt de zoomlink.
https://www.cnvgeldzorg.nl/webinar-inflatie-en-nu/

Online workshop "Je geld voor later"
Op 6 november 2023 om 19.30 uur
Klik hier om je aan te melden en je ontvangt de zoomlink
https://www.cnvgeldzorg.nl/workshop-je-geld-voor-later-interesse/ 

We zien er naar uit om jou tijdens 1 van de workshops te ontmoeten!

Lid worden

Maak jouw collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan €20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap. Meer informatie kun je vinden op www.cnv-ledenwerven.nl

Mede namens
Hilma Bosma, CNV Geldzorg en CNV Zorgzaam.
Gerard van Cuijk, mantelzorgmakelaar CNV Vakmensen.

Robbim Heins, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1987 / r.heins@cnvvakmensen.nl

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error