Woondiensten: webinar hoe combineer je werk en mantelzorg

CNV Zorgzaam organiseert voor de sector Woondiensten 2 digitale webinars over mantelzorg. Op 14 november en op 28 november 2023 om 19.30 uur. Is dat iets voor jou en heb je je nog niet aangemeld, meld je aan!

Zorg jij voor iemand uit je omgeving en ervaar je stress om dit te combineren met je werk?

Als je structurele zorg geeft aan een naaste zoals een familielid of iemand uit de buurt, kan het zomaar te veel worden allemaal. Je hebt zelf ook een leven waarin je werkt en ontspanning nodig hebt. Een goede balans tussen zorg en werk kan op den duur ver te zoeken zijn.

Niemand heeft er wat aan als je hier aan onderdoor gaat, jij niet, degene voor wie je zorgt niet en op je werk ook niet.

Om ervoor te zorgen dat je minder stress ervaart kan je de gratis online workshop ‘Zorg en werk combineren’ volgen. Deze online workshop is speciaal bedoeld voor werknemers in de sector Woondiensten.

Direct Inschrijven Workshop Mantelzorg

De workshop wordt twee keer gehouden:

  • 14 november 2023 om 19:30;
  • 28 november 2023 om 19:30.

In de workshop ontdek je wat je kan doen om meer rust te ervaren en alle ballen in de lucht te houden. Je gaat inzien wat je kan doen om het te blijven volhouden zonder gestrest te zijn. Wat je kan doen om het leuk te houden voor alle partijen en vooral ook voor jezelf.

De workshop is gratis en online vanuit huis of waar dan ook te volgen. Je kan al je vragen tijdens de workshop stellen.

Leden en niet-leden zijn van harte welkom. Heb jij een collega waarvoor dit webinar interessant is, schroom niet om de mail te delen.

Team CNV Zorgzaam
Hilma Bosma en Gerard van Cuijk
M g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error