Evaluatie Sociaal Plan fusie Viveste-Mitros

Tijd gaat snel. De eerste fusieperikelen Viveste-Mitros zijn achter de rug. Vanuit de directie werden we als CNV Vakmensen benaderd over de evaluatie van het sociaal plan dat is afgesloten in verband met de fusie tussen Viveste en Mitros. Jullie directeur meldde ons dat er geen gebruik is gemaakt van het Sociaal Plan. Wat de directie en de ondernemingsraad betreft, is er geen evaluatie nodig.

Vakbonden hechten met name aan een evaluatie als er gebruik van het Sociaal Plan gemaakt is of nog wordt gemaakt, bijvoorbeeld om te kijken of een verlenging noodzakelijk is. Maar ook als er vragen/opmerkingen leven over de fusie.

Graag vernemen we van jullie of er vragen/opmerkingen zijn, die we in een evaluatiegesprek onder de aandacht van de directie moeten brengen. Dit kunnen opmerkingen zijn over het Sociaal Plan, maar ook over de fusie zelf.

We leggen jullie opmerkingen graag voor aan de directie. We zullen dan aan de directie doorgeven, dat er wel degelijk behoefte is aan een evaluatiegesprek. Als we geen reacties van jullie ontvangen, dan zullen we aan de directie kenbaar maken dat we er geen behoefte aan hebben.

Graag vernemen we jullie reactie uiterlijk donderdag 26 oktober 2023.

Robbim Heins
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 87
r.heins@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error