Start cao-traject 2025 Interieurbouw en Meubelindustrie – vul de enquête in!

Eind december 2024 loopt jullie cao af. Dit betekent dat we weer aan de slag gaan met het maken van een voorstellenbrief. Jouw inbreng is daarbij onmisbaar! Je input zien we via de enquête graag uiterlijk 12 september 2024 tegemoet.

Wat vind jij belangrijk?

Graag hoor ik wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. Zo ontvang ik graag je idee over de hoogte van een loonsverhoging, maar ook over andere arbeidsvoorwaarden. Daarnaast stellen we je een aantal vragen over de aantrekkelijkheid van de sector en hoe we dit kunnen verbeteren. Onze inzet wordt mede bepaald door ons arbeidsvoorwaardenbeleid, verwachte economische ontwikkelingen in 2024/2025 én wijzingen en vernieuwingen die de leden voorstellen. Op basis hiervan maak ik een voorstellenbrief in samenwerking met de cao-commissie.

Graag ontvang ik je reactie uiterlijk 12 september 2024. Je inbreng kun je leveren door het invullen van de enquête en door jouw ideeën te plaatsen op de cao-pagina. 
Klik HIER om direct naar de enquête te gaan.

Data cao-overleg

De data voor de cao-onderhandelingen staan gepland op: 6, 13 en 26 november en op 9 december 2024.

Cao-pagina

Je kunt ook weer terecht op de cao-pagina waar je het hele cao-traject kunt volgen, jouw ideeën, vragen en/of opmerkingen kan plaatsen: cao Interieurbouw en Meubelindustrie

Martin van Eerde
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9564
E:  m.vaneerde@cnv.nl