Sociaal Plan voor reorganisatie TABS Holland

We zijn al een hele poos in gesprek met TABS Holland. Het gaat al een tijdje wat minder met de organisatie en alweer een jaar geleden werd voor het eerst gesproken over een mogelijke reorganisatie. Door allerlei ontwikkelingen, zoals een pittig cao-traject en een directiewisseling bij TABS, heeft het lang geduurd voordat we tot concrete gesprekken over een sociaal plan en de mogelijke organisatiewijzigingen konden komen. Inmiddels is het duidelijk dat er gereorganiseerd moet worden en hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt over het sociaal plan.

Voorgenomen maatregelen

De TABS-directie ziet dat de volumes, het werk en daarmee de winstgevendheid aan het teruglopen is. Zij wil daar op inspelen en is daar nu plannen voor aan het maken. In eerste instantie zal het gaan om het samenvoegen van activiteiten door de verschillende organisaties. TABS Holland sluit niet uit dat er mogelijk nog andere aanpassingen nodig zijn.

Ledenvergaderingen digitaal

Er is een onderhandelingsresultaat bereikt over het sociaal plan, maar jullie beslissen of het voldoende is. Het sociaal plan is als bijlage toegevoegd.

Als je lid bent van FNV of CNV dan mag je stemmen of je VOOR of TEGEN het plan bent. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent over alle regelingen die zijn afgesproken in het sociaal plan en wat de mogelijke gevolgen (voor jou) daarvan kunnen zijn. Wij organiseren daarom een digitaal overleg op 16 mei 2024. Het overleg start om 19:30, de link volgt na aanmelding.

Meld je aan door ons te mailen, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening moeten houden:

Voor FNV-leden: Peter.ansems@fnv.nl
Voor CNV-leden: S.Spaargaren@cnv.nl

Stemmen over het sociaal plan

Je kunt als lid je stem uitbrengen tot uiterlijk 17 mei 2024 om 12.00 uur. Je ontvangt straks nog een mail om te kunnen stemmen.

Samen staan we sterker!

Leden mogen stemmen over de inhoud van een sociaal plan. Als je een collega spreekt die ook wil stemmen en wordt deze persoon lid uiterlijk 13 mei 2024, dan mag die ook meestemmen. Meer info over voordelen en contributie: word nu lid via https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ of maak een collega lid van de CNV, kijk op https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/.

Mede namens Dennis Vereggen en Peter Ansems (FNV),

Saskia Spaargaren
Bestuurder CNV
M: +31 6 5144 3597
E: s.spaargaren@cnv.nl