Leden stemmen voor sociaal plan TABS

Afgelopen weken hebben jullie mogen stemmen over het sociaal plan. Dit sociaal plan is een onderhandelingsakkoord tussen jullie werkgever en de vakbonden en is geldig tot eind 2025.

We hebben vorige week een gezamenlijke ledenvergadering gehouden en hebben uitgelegd wat staat in dit plan. Afgelopen vrijdag om 12.00 liep de stemmingstermijn af en kunnen wij jullie mededelen dat de leden van het FNV en CNV voor hebben gestemd. Niet unaniem, maar wel een meerderheid. Dat betekent dat wij als vakbonden het sociaal plan gaan tekenen.

In de kleine twee jaar die nu volgen, die onder dit sociaal plan vallen, zullen we een aantal keer evalueren hoe het gaat. Met jullie werkgever hebben we afgesproken dat als er nieuwe wijzigingen of reorganisaties in aantocht zijn dat wij als vakbonden op de hoogte worden gebracht. Wij hopen uiteraard dat dit sociaal plan niet meer uit de kast gehaald hoeft te worden voor extra reorganisaties met ontslagrondes. Mocht dat wel zo zijn, dan willen we jullie op het hart drukken om zo snel mogelijk contact op te nemen met je eigen vakbond. Om jullie goed bij te kunnen staan, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk in het traject betrokken te worden.

Wij willen jullie bedanken voor het mee denken.

Samen bereiken we meer

Door betrokken en actief te zijn bereikten we dit resultaat. Vertel dit ook aan je collega’s die nog niet lid zijn van het CNV.  Zij kunnen lid worden via Sluit je aan | CNV - | CNV  . Ook kun jij je collega lid maken via  Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit! | CNV | CNV . Meld je als CNV lid een nieuw lid aan, dan ontvang je als dank een cadeaubon van €20,-.

Vragen of iets melden?

Als je naar aanleiding van dit bericht of later iets kwijt wil of vragen hebt, dan kun je mij altijd mailen

Saskia Spaargaren
Bestuurder CNV
M: 06 5144 3597
E: S.Spaargaren@cnv.nl