Stem over de ongewijzigde voortzetting Jaarmodel Schagen Infra

Het Jaarmodel 2021/2022 dat een looptijd heeft tot en met periode 3-2022 loopt ten einde. Schagen heeft ons geïnformeerd dat zij het Jaarmodel willen verlengen met één jaar. Schagen wil het graag ongewijzigd voortzetten.

Op 14 februari zijn wij benaderd door jouw werkgever Schagen om het jaarmodel ongewijzigd voort te zetten voor de periode van 1 jaar: dus van loonperiode 4-2022 tot loonperiode 3-2023. Wanneer jij jouw goedkeuring geeft voor het nieuwe jaarmodel, dan zal dit van toepassing zijn vanaf loonperiode 4-2022. Zoals bekend kan een afwijkend jaarmodel (artikel 28, lid 13) enkel worden overeengekomen als de betrokken vakorganisaties instemmen.
Het Jaarmodel Schagen Infra 2022-2023 tref je in de bijlage aan. 

De leden beslissen door stemming

Wij zullen/kunnen pas instemmen als onze leden ons met meerderheid van stemmen daartoe mandaat verlenen. Daarom verzoek ik je dringend om uiterlijk 19 maart 2022 jouw stem hierover uit te brengen. Stemmen kun je digitaal door hier te klikken. Jouw stem wordt uiteraard anoniem verwerkt. Je vindt de link om te stemmen ook in de nieuwsbrief op www.cnvvakmensen.nl/bouw/bouwnijverheid/cao-bouw-en-infra/

Of laat je stem per e-mail weten 

Is digitaal stemmen voor jou niet mogelijk, dan kun je mij per e-mail w.timmer@cnvvakmensen.nl laten weten wat je stemt: voor of tegen het jaarmodel met jouw gegevens erbij. Het uitbrengen van je stem is belangrijk om als CNV Vakmensen inzichtelijk te krijgen hoeveel draagvlak er voor voortzetting van het jaarmodel Schagen is.

Heb je nog vragen op opmerkingen, dan hoor ik dit graag. 

Willem Timmer, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 2957 / w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads